Mobirise website creator

FÖRETAGET

Sematic grundades av tre civilingenjörer från Linköpings universitet som alla har flera års erfarenhet av kundnära mjukvaruutveckling och avancerade matematiska algoritmer som används för att lösa storskaliga optimeringsproblem. Schemaläggning är ett ypperligt exempel på just den typen av problem.

Idén föddes och utvecklades med stöd av sjukvårdspersonal på landstinget i Östergötland. Vi har lyssnat lyhört på deras problem och lösningsförslag och med Sematics fokus på kundnära utveckling har det bidragit oerhört mycket till skapandet av våra användarvänliga verktyg.

VÅR VISION

Idag är det många organisationer som sköter sin schemaläggning manuellt eller via delvist automatiserade datorprogram som vanligtvis är omfattande och komplexa. Detta är väldigt tidsödande och kostsamt, vilket vi vet att vi kan ändra på.

Vår vision är att automatisera och förenkla hela denna schemaläggningsprocess så att pappershantering och manuell inmatning minimeras. Detta vill vi göra utan att behöva introducera krångliga datorprogram eller långa behandlingstider. Med våra tjänster ska en organisation kunna spara både tid och pengar som istället kan användas till det som utgör kärnverksamheten. 

Målsättningen med vår verksamhet är att tillhandahålla strömlinjeformade verktyg för effektiv schemaläggning i personalintensiva organisationer.

Användarvänlighet, effektivitet, rättvisa och optimal kompetensallokering är våra ledord.


ADRESS
Sematic AB
Brigadgatan 16
587 58 Linköping

ORGANISATIONSNUMMER

  • 556940-0764